Γεια σας,

Είμαι ο Ηλίας Διαμάντης και αυτή είναι η σελίδα που σκοπό έχει να αναδείξει το Τεχνικό Γραφείο και τις υπόλοιπες μου δραστηριότητες. Για να είστε εδώ πιθανολογώ ότι ενδιαφέρεστε να μάθετε κάποια πράγματα για εμένα και γι’ αυτό επιτρέψτε μου για λίγο να μιλήσω στον πρώτο ενικό.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα Πολιτικός Δομικών Έργων στο ΤΕΙ Σερρών και στη συνέχεια το 2001 πέρασα με καταταρκτήριες εξετάσεις πρώτος στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης , απ’ όπου και αποφοίτησα το 2008.

Το τέλος του 2003 άνοιξα δικό μου Τεχνικό Γραφείο στην Θεσσαλονίκη , το οποίο από τότε ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με Άδειες Λειτουργίας Καταστημάτων . Σε αυτά τα δέκα πέντε και πλέον χρόνια , έχω αναλάβει με πολλές και σημαντικές υποθέσεις , με αποτέλεσμα να έχω αποκτήσει τεράστια εμπειρία πάνω στο αντικείμενο των Αδειών Λειτουργίας. Άνοιξα το γραφείο τότε για να έχω μια τριβή με το επάγγελμα μέχρι να τελειώσω το Πανεπιστήμιο και επέλεξα το αντικείμενο των Αδειών Λειτουργίας γιατί φαινόταν ενδιαφέρον και μπορούσε ένας Τεχνολόγος Μηχανικός να το φέρει εις πέρας.

Όπως, είπα το 2008 αποφοίτησα ως Πολιτικός Μηχανικός από το Α.Π.Θ. και συνέχισα να ασχολούμαι με το αντικείμενο των Αδειοδοτήσεων, μιας και ως εξειδικευμένος σε αυτό υπήρχε ζήτηση. Έτσι, πέρασαν τα πρώτα χρόνια του γραφείου στην Θεσσαλονίκη, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες μιας και συνέπεσαν με σχετικά καλή περίοδο της οικονομίας.

Όμως, κάποια στιγμή τα πράγματα άλλαξαν και με έπιασε η «κρίση». Ήταν το 2011 και βίωσα ότι βίωσαν και πολλοί από εμάς εκείνη την περίοδο. Δεν χρειάζεται να επεκταθώ, οι δουλείες δεν πήγαιναν καθόλου καλά. Αλλά, δεν το έβαλα κάτω και προσπάθησα να βελτιώσω την κατάσταση μου. Άρχισα να διαβάζω και να μαθαίνω καινούργια πράγματα που είχαν να κάνουν με business και marketing, να ταξιδεύω στο εξωτερικό και να γνωρίζω επιχειρηματίες που είχαν μια εντελώς διαφορετική νοοτροπία από εμένα.

Μπορεί για κάποιους η περίοδος της κρίσης να είναι δυσάρεστη, όμως για μένα ήταν μια πολύ επoικοδομητική περίοδος καθώς άνοιξε ένας εντελώς καινούργιος κόσμος και τότε μπήκαν οι βάσεις για να φτάσω στο σημείο που είμαι σήμερα. Και το λέω όπου βρεθώ και όπου σταθώ και προτρέπω και εσάς τους αναγνώστες. Η καλύτερη επένδυση που μπορεί να κάνει κάποιος, είναι η επένδυση στον εαυτό του. Είναι οι γνώσεις, οι δεξιότητες και ο τρόπος σκέψης που μπορεί να αποκτήσει και να τον φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.

Έτσι, αποφάσισα να βάλω στην πράξη αυτά που είχα μάθει και έκανα το πρώτα μου βήματα στον κόσμο του blogging με ένα site που δυστυχώς το άφησα να χαθεί στην λήθη του διαδικτύου. Στην συνέχεια και έχοντας περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου, έκανα μία σελίδα αποκλειστικά για Άδειες Λειτουργίας, που είναι και το αντικείμενο ενασχόλησης μου. Η συγκεκριμένη σελίδα αντικατοπτρίζει μια συνεργασία που έλαβε τέλος και αυτό μας φέρνει στο σήμερα και το παρόν site.

Πριν όμως φτάσουμε στο σήμερα ας τελειώσουμε την ιστορία μου. Το φθινόπωρο του 2014, μετακόμισα στην Αθήνα και άνοιξα Τεχνικό Γραφείο εδώ. Παρόλο που ήμουν εδραιωμένος μηχανικός στην Θεσσαλονίκη, ήθελα μια μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα μου και η Αθήνα προσέφερε ακριβώς αυτό. Αν και η μετάβαση συνέπεσε με δύσκολες περιόδους για την οικονομία μας, ήταν μια σωστή απόφαση και είμαι χαρούμενος που την πήρα.

Και με αυτόν τον τρόπο φτάνουμε στο σήμερα και το παρόν site. Στα κείμενα που διαβάζετε, έχω βάλει όλη την γνώση, την εμπειρία και το μεράκι στον τομέα ενασχόλησης μου που είναι οι Αδειοδοτήσεις επιχειρήσεων. Οτιδήποτε χρειάζεστε για Άδειες Λειτουργίας θα το βρείτε εδώ και θα χαρούμε να λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε είτε είστε πολίτης εν δυνάμει επιχειρηματίας είτε συνάδελφος μηχανικός.

Καθώς διαβάζετε τις προηγούμενες προτάσεις πιθανώς να παρατηρήσατε την μετάβαση από τον πρώτο ενικό στον πρώτο πληθυντικό. Και παρόλο που το branding του Γραφείου είναι προσωποπαγές, δεν είναι προσωποκεντρικό. Είμαστε μια ομάδα, δουλεύουμε ως ομάδα και επικοινωνούμε ως ομάδα. Ο υποφαινόμενος απλά είναι μπροστάρης στην προσπάθεια και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη του αποτελέσματος.

Και μιας και μιλήσαμε για ομάδα, επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω για αρχή την πιο άμεση συνεργάτη μου, την Αικατερίνη Κάχρη Πολιτικό Μηχανικό ΤΕ & Μηχανικό Γεωπληροφορικής & Τοπογραφίας ΤΕ. Η Κατερίνα γνωρίζει σε βάθος όλες τις διαδικασίες Αδειοδότησης Επιχειρήσεων και με αυτήν είμαστε σίγουροι ότι οι υποθέσεις θα διεκπεραιωθούν στην εντέλεια. Η θετική της ενέργεια είναι μεταδοτική και είναι μεγάλη χαρά και τιμή που συνεργάζομαι μαζί της.

Και όλοι μαζί έχουμε δημιουργήσει ένα γραφείο, μία ομάδα που χαιρόμαστε να είμαστε μέρος της. Είναι σημαντικό για εμάς να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και το έχουμε καταφέρει. Και δεν μένουμε εκεί. Είναι εξίσου σημαντικό για εμάς κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε. Είτε είναι κάτι πάνω στην δουλειά , είτε σε επίπεδο γνώσεων είτε ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο, η συνεχής εξέλιξη και βελτίωση είναι βασική αρχή και αξία μας.

Όμως, το πιο σημαντικό μέρος του γραφείου είστε εσείς. Κάθε μέρα γνωρίζουμε και ερχόμαστε σε επαφή με εξαιρετικά αξιόλογους και ενδιαφέροντες ανθρώπους. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε μας γεμίζει με ευθύνη να φέρουμε εις πέρας την υπόθεση σας. Ξέρουμε πόσο καίριο κομμάτι μιας επιχείρησης είναι η Αδειοδοτική διαδικασία και ξέρουμε την σημασία που έχει για εσάς η επιχείρηση σας.

Και κάθε φορά που παραδίδουμε ένα φάκελο με την Άδεια Λειτουργίας και βλέπουμε στο πρόσωπό σας την χαρά και την ικανοποίηση γεμίζουμε και εμείς με χαρά και ικανοποίηση. Και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

Γιατί ξέρουμε ότι δεν βγάζουμε απλά Άδειες Λειτουργίας…

Σας βοηθάμε να πετύχετε τους στόχους και τα όνειρα σας, μία Άδεια κάθε φορά…

Και μέχρι να πετύχουμε όλοι τους στόχους και τα όνειρα μας…

Να υγειαίνουμε και να γελάμε.

#team_diamantis

Δημιουργείτε νέα δραστηριότητα ;

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε ερώτησή σας.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ