Είστε εδώ γιατί ενδιαφέρεστε για την έκδοση της Άδειας Λειτουργίας της επιχείρησής σας.

Όμως, τι είναι η Άδεια Λειτουργίας;

Για εμένα και την ομάδα του γραφείου είναι η δουλειά μας. Είναι το κύριο αντικείμενο ενασχόλησης μας, είναι η εξειδίκευσή μας και αυτό για το οποίο μας ξέρουν όλοι. Είμαστε περήφανοι για αυτά που έχουμε πετύχει, τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε και πιστεύουμε ότι δεν βγάζουμε απλά Άδειες Λειτουργίας.

Βοηθάμε τους πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους και τα όνειρά τους.

Για τους πελάτες μας είναι η επιχείρησή τους. Και ξέρουμε τι σημαίνει αυτό για σας. Το κατάστημα που βγάζουμε την Άδεια Λειτουργίας για κάποιους είναι ένας μεγάλος στόχος, ένα όνειρο ζωής πιθανώς, ενώ για άλλους το μέσο για να βιοπορίσουν τους εαυτούς και τις οικογένειες τους. Όπως και να το δει κανείς είναι σίγουρα μια εξαιρετικά σημαντική επένδυση. Την οποία όλοι θέλουμε να δούμε να αποδίδει καρπούς και από την μεριά μας συμβάλουμε τα μέγιστα για να γίνει αυτό.

Η Άδεια Λειτουργίας είναι ένα ταξίδι και για εσάς και για εμάς. Αρχίζει πριν καν υπογραφούν τα μισθωτήρια συμβόλαια με τον έλεγχο που κάνουμε στο ακίνητο ως μηχανικοί. Είναι κάτι που τονίζουμε όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο και με χαρά βλέπουμε να έχει περάσει στην συνείδηση των επιχειρηματιών και των περισσότερων ιδιοκτητών ακινήτων. Πρέπει να ξέρουμε αν ο χώρος υφίσταται νόμιμα και έχει τις προδιαγραφές να πάρει άδεια και αυτό είναι κάτι που διασφαλίζουμε στις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Και στην συνέχεια είναι οι προδιαγραφές και η διαδικασία. Αυτό το κείμενο είναι πολύ μικρό για να μπούμε σε λεπτομέρειες, κάτι που με χαρά μπορούμε να κάνουμε σε μια κατ’ ιδίαν επικοινωνία και σίγουρα το κάνουμε και σε πολύ λεπτομέρεια στα καταστήματα που αναλαμβάνουμε. Καθώς υπάρχουν πολλά θέματα που θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας. Είναι θέματα πολεοδομικά από το αν χρειάζονται τακτοποιήσεις μέχρι τις άδειες για τις εργασίες. Είναι όλες οι προδιαγραφές του υγειονομικού που έχουν να κάνουν με την συγκρότηση και διαμόρφωση του χώρου, έτσι ώστε να προσφέρονται τα επιθυμητά προιόντα και να διασφαλίζεται η υγειηνή και ασφάλεια των τροφίμων. Τέλος, είναι τα συστήματα και τα μέσα πυρασφάλειας που απαιτούνται και πρέπει να εγκατασταθούν και να λειτουργούν, καθώς μια φορά ίσως να τα χρειαστούμε, αλλά τότε είναι πολύ σημαντικό δουλεύουν.

Και είμαστε αυστηροί και τυπικοί με τις προδιαγραφές και τις λεπτομέρειες, αλλά λαμβάνοντας υπόψη την συνολική επένδυση που γίνεται και έχοντας πάντα ως γνώμονα το μακροχρόνιο συμφέρον και την ασφάλεια του επιχειρηματία, προτιμούμε να γίνουμε ίσως κάποιες φορές δυσάρεστοι, αλλά ποτέ κάνεις δεν γκρέμισε μαγαζί του για να το ξαναφτιάξει και όλοι συμφωνούμε ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Και δίνουμε προσοχή στην διαδικασία. Το ότι η διαδικασία είναι σε ένα μέρος ηλεκτρονική, δεν σημαίνει ότι θα γίνει ελαφρά τη καρδία και χωρίς προσοχή, όπως γίνεται από ορισμένους. Πρέπει να γίνει σωστά και από γνώστες του αντικείμενου, διότι λάθη στην συμπλήρωση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας επιφέρουν πρόστιμα.

Έτσι, η Άδεια Λειτουργίας βγαίνει και για κάποιους τελειώνει εκεί. Όχι όμως για εσάς και ούτε και για εμάς. Όλοι γνωρίζουμε τις συνεχείς αλλαγές στην νομοθεσία και πρέπει να είμαστε ενήμεροι για οτιδήποτε συμβαίνει, καθώς άγνοια και μη συμμόρφωση έχει επιπτώσεις που δεν θα θέλατε να αντιμετωπίσετε.

Εμείς ως μηχανικοί, είναι δουλειά μας να γνωρίζουμε όλες τις εξελίξεις και να ενημερώνουμε τους συνεργάτες μας για αυτές και με αυτόν τον τρόπο να προφυλάσσουμε την επένδυση τους. Στεκόμαστε συνεχώς δίπλα στον επιχειρηματία έτσι ώστε να θωρακίσουμε αυτήν του την επένδυση, που γνωρίζουμε πόσο πολύ σημαντική είναι. Και είμαστε πολύ χαρούμενοι όταν βλέπουμε πελάτες μας να μακροημερεύουν και με την δική μας συμβολή.

Οπότε, σε περίπτωση που θέλετε το Τεχνικό Γραφείο μας να αναλάβει την διαδικασία αδειοδότησης της επιχείρησής σας, μπορείτε να μας καλέσετε στο 2102280013 ή στο 6972230024 και να το συζητήσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες. Από κει και πέρα το μόνο που χρειαστεί να κάνετε είναι να ακολουθείτε τις οδηγίες μας. Εύκολο, σωστά;

Δημιουργείτε νέα δραστηριότητα ;

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε ερώτησή σας.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ