Για την Ιωάννα Τζίγκα η κομμωτική είναι τέχνη , είναι δημιουργία είναι χαρά. Δίνει πάντα το 100% σε αυτό που κάνει και έχει φτάσει από κομμωτήριο στην Λειβαδιά να είναι εκπαιδευτής της L’Oreal Professionel. Αλλά, ας δούμε την ιστορία της από την αρχή.

Μπορείτε να βρείτε το podcast και στο Apple iTunes , Spotify , Google Podcasts .

Έχοντας δοκιμάσει πολλά επαγγέλματα στην ζωή της η Ιωάννα κατάληξε στο επάγγελμα της κομμωτικής και πριν 13 χρόνια μαζί με τον σύζυγό τη Λεονάρδο άνοιξαν το δικό τους κομμωτήριο στην πόλη της Λειβαδιάς. Μέσα από την τέχνη της επικοινωνεί με τον πελάτη, τον χαλαρώνει και τον βοηθά να αναδείξει την μοναδική του προσωπικότητα.

Κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί το φύλο και η τοποθεσία της επιχείρησης θα της δημιουργούσαν εμπόδια, αλλά για την Ιωάννα είναι καθαρά θέμα μυαλού, δύναμης και θέλησης. Πιστεύει πως το μόνο που μας περιορίζει είναι ο ίδιος μας ο εαυτός και οι πεποιθήσεις που κουβαλάμε. Και η συμβουλή της σε όσους/ες θέλουν να ξεκινήσουν δική τους επιχείρηση είναι να το κάνουν για τον εαυτό τους και το όνειρο τους. Κάποιοι το λένε πάθος, κάποιοι το λένε «το γιατί», όπως όπως και να το πεις είναι η διαφορά που κάνει την διαφορά είναι αυτό που μας δίνει την κινητοποίηση που χρειαζόμαστε κάθε μέρα για να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας.

Ένα σημαντικό κομμάτι της εξέλιξης της Ιωάννας είναι το ότι έχει ανοίξει τα φτερά της και έχει ταξιδέψει στα επίκεντρα της μόδας σε Παρίσι και Λονδίνο, έχει διδαχθεί και εμπνευστεί από τους εκεί συνάδελφους και όλη αυτήν την γνώση και την εμπειρία τις μεταφέρει με την σειρά της εδώ, ως μέλος της ομάδας της Haute Coiffure Greece. Και δεν είναι μόνο η γνώση που αποκομίζει από τα ταξίδια της στο εξωτερικό. Είναι κυρίως οι άνθρωποι. Άνθρωποι ενεργοποιητές όπως τους αποκαλεί, είναι αυτοί που θα δουν τις δυνατότητες που έχεις και θα σου πουν ότι μπορείς να το κάνεις και θα σε παρωθούν να κάνεις τα βήματα που πρέπει και να αναλαμβάνεις δράση κάθε μέρα.

Την Ιωάννα Τζίγκα μπορείτε να την βρείτε στο κομμωτήριο Leonardos Influence στην Ερκυνας και Κυριακίου στην Λειβαδιά και στην Ακαδημία της L’Oreal. Εδώ είναι η σελίδα του κομμωτηρίου στο Facebook , ενώ στο Instagram μπορείτε να την βρείτε ως @ioannatzigka .

Η Ιωάννα στοχεύει στο να είναι αυτή που θα καθορίζει τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας στα μαλλιά και δεν έχουμε αμφιβολία ότι δεν είναι θέμα αν θα τα καταφέρει, αλλά πότε. Μέχρι τότε θα απολαμβάνει το ταξίδι της και θα εμπλουτίζει τον χάρτη του κόσμου της με νέες εμπειρίες, νέες περιοχές και νέα ταξίδια.

ΥΓ : Η συνέντευξη είναι από παλιότερη ομώνυμη εκπομπή στον BlackVelvetRadio.

Author: Ηλίας Διαμάντης, Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Σπούδασα Πολιτικός Δομικών Έργων στο ΤΕΙ Σερρών και πέρασα με καταταρκτήριες εξετάσεις πρώτος στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης , απόπου και αποφοίτησα . Από το 2002 έχω το δικό μου τεχνικό γραφείο , το οποίο ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με Άδειες Καταστημάτων . Σε αυτά τα δέκα πέντε και πλέον χρόνια έχω αποκτήσει τεράστια εμπειρία πάνω στα θέματα των Αδειών Λειτουργίας . Το γραφείο μας εξυπηρετεί Αθήνα,Θεσσαλονίκη και όλη την επικράτεια.